12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЯнис си пожела още една титла в НБА

Янис си пожела още една титла в НБА

MVP на финалите в лигата показа трофея в Гърция

Янис Адетокунбо се завърна в родната си Гърция. Шампионът в НБА с Милуоки се срещна с журналисти в южната ни съседка, като със себе си носеше трофея. Той призна, че не иска да бъде лицето на лигата.

Не съм лицето на НБА и не искам да бъда. Не ми пука. Искам да играя, да печеля и да се забавлявам. Не искам да бъда лицето на НБА, искам да бъда Янис, който работи усилено„, заяви 26-годишният баскетболист.

MVP на финалите в най-силното първенство в света през миналия сезон иска да повтори този успех и догодина. 

Знам само едно – утре ще отида да тренирам. Искам да го преживея отново – да стана шампион в НБА. Дано останем гладни. Обичам да печеля. И ако не сведем глави, тогава ще имаме повече такива моменти. Не мога да го обясня, но все едно сте пристрастени към това чувство, което изпитате, след като спечелите титлата„, добави Янис Адетокунбо.

Разбира се, искам да го направим отново, но каквото и да се случи, дори и да не спечелим друга титла, това е Божият план и ще го приема“, завърши 211-сантиметровото тежко крило.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани