1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАЯнис Адетокунбо: Обсебен съм от баскетбола

Янис Адетокунбо: Обсебен съм от баскетбола

В крайна сметка трябва да се движиш със собствено темпо, смята лидерът на Милуоки

Лидерът на Милуоки в НБА Янис Адетокунбо разкри как вижда своята кариера. MVP на финалите в лигата през 2020/2021 говори за това пред американските медии по време на тренировките на играчите, които ще вземат участие в Мача на звездите отвъд океана.

В крайна сметка трябва да се движиш със собствено темпо. Ще бъда най-добрата версия на себе си и ще видим къде ще ме отведе това. Не гледам великите играчи и не си казвам, че искам същото като постигнатото от тях. Фокусиран съм върху собствения ми потенциал и как мога да го реализирам„, казва Янис Адетокунбо.

В края на кариерата ми искам да мога да кажа, че дадох всичко, където и да ме отведе това. Надявам се да бъда един от най-добрите играчи в историята, но ако не се случи, няма значение. Аз съм буквално обсебен от баскетбола. Първоначално дори не осъзнавах това, но сега виждам, че съм обсебен от тази игра„, признава 27-годишният баскетболист.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани