8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЯнис Адетокунбо наниза 44 точки, Милуоки би Лейкърс (видео)

Янис Адетокунбо наниза 44 точки, Милуоки би Лейкърс (видео)

4 поред за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки спечели за четвърти пореден път в НБА, включително и две поред срещу тимовете от Ел Ей. Шампионите в лигата отказаха Лос Анджелис Лейкърс със 131:116 като гости, за да стигнат до общо 35-ти трумф през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе близо до трипъл-дабъл и навъртя на сметката на Бъкс 44 точки, като бе 17/20 при стрелбата си игра, плюс 14 борби и 8 асистенции. Боби Портис добави 23 и 7 борби. Крис Мидълтън се отчете с 21 точки и 5 борби.

Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс с 27 точки, 5 борби и 8 асистенции. Антъни Дейвис вкара 22 в добавка към 9 борби. Малик Монк остана с 20 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха аванс от 24 точки през първото полувреме, като показаха успеваемост в стрелбата от игра 70%. През третия период преднината им стигна 30 точки, но Лейкърс не се отказаха и в последната четвърт направиха серия от 20-5, за да намалят пасива си до 11 точки. Петата тройка на Боби Портис в срещата обаче спря устрема на „езерняците“. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 февруари Милуоки ще излезе срещу Финикс, а утре сутрин Лейкърс ще играят срещу Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани