9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЯмбол с перфектен старт на сезона в НБЛ

Ямбол с перфектен старт на сезона в НБЛ

Иван Лилов сред най-добрите при дебюта си , Андрей Иванов с дабъл-дабъл

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ямбол започна ударно 2020/2021 в мъжкото ни първенство. В своята зала „Диана“ тимът на Тони Дечев нямаше спиране срещу Черно море Тича след 87:68 в мач от 2 кръг от НБЛ.

НАЙ-ДОБРИ: Ерик МакГил се разписа с 14 точки за Ямбол. Джейк Рос добави 13, 8 борби и 5 асистенции. Иван Лилов, Уили Атууд и Андрей Иванов реализираха по 12 точки, като последният овладя 11 борби, за да оформи дабъл-дабъл.

Милош Чойбашич се представи силно за Черно море Тича и бе близо до двойните показатели – 14 точки и 9 борби. Веселин Георгиев отбеляза 13. Александър Стойков остана с 10 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Ямболии доминираха под двата ринга, като овладяха общо 43 срещу 32 борби за съперника. Домакините показаха и по-добра успеваемост в стрелбата от средно разстояние – 63% срещу 46% за варненци.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 октомври Ямбол ще гостува на Рилски спортист. Следващият двубой на „моряците“ срещу Черноморец е отложен за 17 ноември.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани