10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЯмбол подсили състава си с Иван Лилов

Ямбол подсили състава си с Иван Лилов

Гардът ще остане в България и през новия сезон

Ямбол подсили още повече редиците си за новия сезон в НБЛ. От официалния сайт на клуба обявиха привличането на един от най-опитните български баскетболисти Иван Лилов.

196-сантиметровият гард ще останe у нас и през 2020/2021, след като през миналия сезон носи екипа на Берое. Със старозагорци той участва в НБЛ и в турнира за Купата на България, като оставя срещу името си средно по 10.8 точки, 3.9 борби и 3.2 асистенции в 21 мача.

В кариерата си досега по родните терени Иван Лилов преминава още през Балкан, Рилски спортист, Спартак Плевен и Лукойл Академик. На сметката си има Купа и титла на страната със “студентите” от 2006 г. и трофея от първото издание на Балканската лига със самоковци от 2009 г.

Името на Иван Лилов е познато и в чужбина, като той преминава през турския Одрин, македонския Фени Индустри, румънския Газ Метан, италианския Киети, както и през унгарските Сегед, Дебрецен и Капошвар.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани