4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЯмбол върна в редиците си рожденика Иван Лилов (видео)

Ямбол върна в редиците си рожденика Иван Лилов (видео)

Гардът с договор при ямболии за 2022/2023

Ямбол привлече в състава си още един българин. От клуба обявиха, че през 2022/2023 ще разчитат и на Иван Лилов, който се завръща в България след сезон в чужбина.

196-сантиметровият гард бе част от Тимишоара през последната година. В северната ни съседка той записва средно по 9.1 точки, 3.4 борби и 3.3 асистенции в общо 27 мача.

Преди това Иван Лилов носи екипа на Ямбол, където играе през 2020/2021. За тима от Града край река Тунджа той реализира средни показатели от 14.2 точки, 3.5 борби и 4.1 асистенции в общо 22 двубоя.

В България Иван Лилов има периоди в Лукойл Академик, Балкан, Рилски спортист, Спартак Плевен и Берое. В чужбина е познат още с изявите си за турския Одрин, македонския Фени Индустри, италианските Киети и Латина, унгарските Сегед, Дебрецен и Капошвар.

Със „студентите“ има титла и Купа на България. С Рилецо има трофей в Delasport Балканската лига, сребро в същия турнир и бронз за Купата. С ботевградчани има две сребърни отличия в НБЛ и бронз, както и трето място в регионалния турнир.

Вижте най-добрите изпълнения на Иван Лилов с екипа на Ямбол:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани