9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАЮта преодоля Денвър, Йокич се контузи (видео)

Юта преодоля Денвър, Йокич се контузи (видео)

"Джазмените" продължават без загуба в НБА през 2021/2022

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта продължава без загуба в НБА през 2021/2022. „Джазмените“ се справиха с Денвър със 122:110 у дома, за да достигнат до трети пореден успех в лигата през сезона. Освен загубата, Нъгетс понесоха и още един удар.

И ОЩЕ: Никола Йокич остана на паркета едва 15 минути преди да напусне с травма. Две минути преди края на втората част MVP в НБА през миналия сезон удари коляното си в това на Руди Гобер и остана на паркета, държейки се за крака. Все пак сърбинът се изправи с помощта на лекарския щаб на Нъгетс и се отправи към съблекалнята, като повече не се завърна в игра.

НАЙ-ДОБРИ: Руди Гобер оформи дабъл-дабъл за Юта – 23 точки и 16 борби. Донован Мичъл добави 22 и 6 асистенции. Джордан Кларксън се отчете с 19 точки.

Никола Йокич бе над всички за Денвър с 24 точки, 6 борби и 6 асистенции, макар че не доигра срещата. Уил Бартън вкара 21. Арън Гордън остана с 20 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс взеха последния си аванс при 93:91 преди Руди Гобер да даде искрата за серията от 11-2, с която Юта обърна нещата в своя полза и повече не погледна назад. Емоциите надделяха 4.57 минути преди края след сблъсък между Хасан Уайтсайд и ДжаМайкъл Грийн, които получиха технически и бяха изгонени.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Юта ще гостува на Хюстън, а в петък Денвър ще има за съперник Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани