11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАЮта прати Руди Гобер в Минесота (видео)

Юта прати Руди Гобер в Минесота (видео)

Центърът се озова при "горските вълци" след трейд

Юта се разделя с една от звездите си Руди Гобер. Французинът бе трейднат в Минесота след сделка между двата клуба, съобщава ESPN.

Според информацията, Джаз ще вземат Малик Бийзли, Патрик Бевърли, Уокър Кеслър, Джаред Вандербилт и Леандро Болмаро, както и избори в първия кръг на драфта в НБА.

Руди Гобер носи екипа на Юта от 2013 г. насам, като за него това бе първи отбор в най-силното първенство в света. С него попада във Втория най-добър състав в лигата през 2017 г., като има и 3 награди за Най-добър защитник. 6 пъти е част от Идеалния тим на защитниците. Участва в последните 3 издания на Мача на звездите отвъд океана.

216-сантиметровият център финишира последния сезон в НБА като Най-добър борец, със средно по 14.7 овладени отскочили от двата ринга топки. Освен това, записва средни показатели от 15.6 точки и 2.1 чадъра в общо 66 мача на „джазмените“.

Лидер по чадъри в НБА през 2017 г. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани