12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЮта иска да приключи трейда на Мичъл преди старта на тренировъчния си...

Юта иска да приключи трейда на Мичъл преди старта на тренировъчния си лагер (видео)

Ню Йорк е основен фаворит за гарда

Юта ще направи всичко възможно да трейдне Донован Мичъл преди началото на тренировъчния си лагер за новия сезон в НБА. Това съобщават американските медии.

Според информацията, Ню Йорк е фаворит за потенциална сделка с Джаз за гарда. Никс са предложили пет избора в бъдещи издания на драфта в НБА (б.а. – два от които незащитени) плюс Оби Топин и Еван Фурние. „Джазмените“ искат повече незащитени избори в драфта, тъй като за Руди Гобер взеха три.

Маями също има интерес към Донован Мичъл, но може да даде само два незащитени избора, както и някои от играчите от досегашния си състав, като тук се посочва името на Тайлър Хиро.

Донован Мичъл прекара в Юта последните пет сезона. На сметката си той има 3 участия в Мача на звездите отвъд океана. Освен това, попада в Идеалния отбор на новобранците през 2018 г. Шампион в конкурса по забивки през същата година.

През 2021/2022 185-сантиметровият баскетболист записва средно по 25.9 точки, 4.2 борби и 5.3 асистенции в общо 67 мача на Юта в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани