13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориЮношите изпуснаха Естония след продължение на европейското в Румъния (видео)

Юношите изпуснаха Естония след продължение на европейското в Румъния (видео)

18-годишните национали ще се борят за местата от 13-то до 16-то на турнира

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националният ни отбор за юноши претърпя поражение в първия си мач от тези за разпределение на местата от 9-то до 16-то на европейското първенство, Дивизия Б в Румъния. 18-годишните „лъвчета“ не успяха срещу Естония след 85:87 в драма с продължение.

НАЙ-ДОБРИ: Красимир Петров и Илиян Пищиков отбелязаха по 16 точки за България. Кръстомир Михов добави 15 и 6 борби. Христо Бъчков оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 11 борби. Кристиян Попов се отчете с 11.

Карел Валб бе най-резултатен за Естония с 12 точки. С по 11 финишираха Грегор Алик и Сим-Мартин Саади, като вторият овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Редовното време не стигна на двата състава да излъчат победител, като в него те си вкараха по 78 точки. В продължението националите до 18 г. на няколко пъти повеждаха след успешни акции на Красимир Петров, Илиян Пищиков и Михаил Гавазов. Съперникът обаче не се отказа и чрез Грегор Алик и Сим-Мартин Саади стигна до пълен обрат и победа, оформяйки крайното 87:85.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре (6 август) от 15.45 ч. България ще играе срещу загубилия от двойката Латвия/Австрия. 

СТАТИСТИКА ОТ БЪЛГАРИЯ 18 – ЕСТОНИЯ 18

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани