9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаЩе се завърне ли Желко Обрадович в Гърция?

Ще се завърне ли Желко Обрадович в Гърция?

Тимове от Италия, Испания, Сърбия и Франция също сред опциите пред легендарния сръбски специалист

Изминаха девет години откакто Желко Обрадович напусна Панатинайкос и Гърция. Името на легендата на европейския баскетбол е свързано с най-славната епоха в историята на „детелините“, донесла им пет трофея в Евролигата и 11 шампионски титли в 13 сезона в първенството на южната ни съседка.

През миналия сезон Желко Обрадович се отдаде на почивка, но според мнозина, той е готов да се завърне към треньорството. Според специалистите, първи на опашката се нарежда любимият му ПАО. „Зелените“ са основен фаворит за подписа на 61-годишния специалист.

Според информация на Gazzetta.gr, Виртус Болоня също е опция за Обрадович. Италианците играят финал в Серия А и достигнаха до полуфиналите в Еврокъп, но не успяха да си проправят път до Евролигата за следващия сезон.

Още два отбора, които нямат да бъдат част от турнира на богатите през 2021/2022 – Валенсия и Партизан също са гласени за варианти пред сръбския специалист. Сред заинтересованите към Желко Обрадович е и френският АСВЕЛ. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани