4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАШампионът в НБА на колене пред Юта (видео)

Шампионът в НБА на колене пред Юта (видео)

Донован Мичъл и компания ликуват при визитата си на Милуоки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Юта се изправи след първата си загуба в НБА през този сезон. „Джазмените“ биха шампиона в лигата Милуоки със 107:95 като гости, за да поставят в актива си победа №5 в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Донован Мичъл наниза 28 точки за Юта. Майк Конли добави 20. Джордан Кларксън се отчете с 15 точки. Боян Богданович се разписа с 14 и 5 борби. Руди Гобер овладя 13 борби плюс 9 точки.

Янис Адетокунбо бе над всички за Милуоки с 25 точки, 7 борби и 6 асистенции. Грейсън Алън се разписа с 18 и 6 борби. Боби Портис остана с 15 точки и 5 борби.

И ОЩЕ: Крис Мидълтън пропусна двубоя, заради здравословни проблеми. Проблемите за Бъкс се увеличиха с още един, след като Родни Худ остана в игра само 11 минути и напусна терена с травма в дясната ръка.

КЛЮЧЪТ: 1.39 мин. преди края Грейсън Алън намали пасива на домакините до 95:98, но Донован Мичъл бе точен на два пъти, за да подпечата успеха на Джаз. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 ноември Юта ще излезе срещу Сакраменто, а Милуоки ще играе срещу Детройт.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани