5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАШампионски пръстени с близо 400 диаманта за Янис и Милуоки (видео)

Шампионски пръстени с близо 400 диаманта за Янис и Милуоки (видео)

Бъкс бяха наградени преди първия си мач от НБА през 2021/2022

Милуоки стартира сезона в НБА с победа над Бруклин със 127:104, а освен това отбеляза още веднъж спечелената през миналия сезон титла. Бъкс получиха шампионските си пръстени на специална церемония, която се проведе преди двубоя за радост на феновете си.

Пръстените на шампионите включват фрази като „Страхувайте се от елените“ и „Бъкс в 6„. Последната принадлежи на бившия гард на Милуоки Брандън Дженингс и е казана още през 2013 г. Той и друг бивш играч на тима Майкъл Ред присъстваха на награждаването.

Пръстените са проектирани в Бевърли Хилс, като всеки един от тях има по 360 диаманта в горната си част, което символизира общия брой победи на отбора при настоящото ръководство. От всяка страна на пръстена има 16 диаманта във формата на изумруд, които показват успехите на Бъкс в плейофите на НБА през 2020/2021 и 16-те им титли в Централната дивизия на Източната конференция.

Първата ми мисъл веднага щом го взех бе, че това е най-големият пръстен, който съм виждал в живота си, а в него има толкова много диаманти„, сподели Джордан Нвора.

86-годишният бивш американски сенатор Хърб Кол, който бе собственик на Бъкс от 1985 до 2014 г., също бе награден с шампионски пръстен и обра овациите на публиката в залата.

Вижте награждаването на Милуоки:

Милуоки започна защитата на титлата си в НБА с победа (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани