12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаШай Щрикс: Финалната четворка ще прeдлoжи много интересни мачове

Шай Щрикс: Финалната четворка ще прeдлoжи много интересни мачове

Сигурен съм, че ще бъде качествена, заяви спортният директор на Балканската лига

Спортният директор на Балканската лига Шай Щрикс заяви, че настоящият сезон е бил най-трудният и предизвикателен до момента. В изявление пред официалния сайт на международната надпревара, той обърна внимание на трудностите до момента и благодари на участниците.

„Сигурен съм, че каквото и да се е случило през сезона, Финалната четворка, която ще се проведе за първи път в град Стара Загора, ще бъде качествена и ще прeдлoжи много интересни мачове“, коментира Шай Щрикс.

„Бих искал да благодаря на Община Стара Загора и всички управници в града, които подкрепиха идеята за първи път Финалната четворка да бъде организирана именно в този град“, добави спортният директор на Балканската лига.

Изминаха вече 15 години от съществуването на турнира с около 1200 мача и отбори от България, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Гърция, Косово, Черна гора, Република Северна Македония, Румъния, Сърбия, Израел, Казахстан и Украйна. Лига, за която се говореше, че ще съществува само 6 месеца, вече празнува 15-ата си годишнина“, каза още Шай Щрикс.

Eто и програмата за Финалната четворка в Балканската лига:

Полуфинали – 28 април (петък):  

Апоел Беер Шева – Милениум – 16.30 ч. 

Пея – Берое – 19.15 ч. 

30 април (неделя):  

Мач за 3/4-то място – 17.00 ч.

Финал – 19.30 ч. 

Срещите ще бъдат предавани в ефира на TV1. 

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани