11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЧикаго и Филаделфия спретнаха трилър с две продължения (видео)

Чикаго и Филаделфия спретнаха трилър с две продължения (видео)

"Биковете" спряха негативна серия срещу съперника в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго мина през драма с две продължения, но оцеля срещу Филаделфия след 109:105 като гост. Това бе първи успех на Булс над съперника в НБА, откакто Джоел Ембийд е част от тима, като те се провалиха в предишните си 12 опита.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лавин се разписа с 26 точки и 7 асистенции за Чикаго. ДеМар ДеРоузън добави 25 и 8 борби. Никола Вучевич оформи дабъл-дабъл – 21 точки и 12 борби.

Джоел Ембийд бе над всички за Филаделфия с 37 точки и 16 борби. Тайрис Макси остави срещу името си 22, 5 борби и 6 асистенции. Ди`Антъни Мелтън се включи от пейката с 19 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: В началото на второто продължение Сиксърс дръпнаха със 105:101 след кош на Тобайъс Харис. Серия от 8-0, дело на ДеМар ДеРоузън и Зак Лавин, както и ключов чадър на Дерик Джоунс Джуниър при изстрел на Джеймс Хардън бяха достатъчни на Чикаго за крайното 109:105.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще се срещнат отново на 24 март.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани