8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЧетири продължения на мач от А група

Четири продължения на мач от А група

ИУ Варна и Шумен просто отказваха да се предадат

Цели четири продължения бяха нужни на ИУ Варна и Шумен, за да излъчат победител в мача си от старта на ББЛ А група на Изток. Варненци в крайна сметка триумфираха със 117:104.

Петър Христов завърши с 35 точки и 13 борби за победителите. Цветан Савов се разписа с 25 и 12 борби. Явор Цанев вкара 21 точки. Николай Маринов се отчете с 18. Симеон Георгиев приключи с 25 точки, 9 борби, 5 асистенции и 7 откраднати топки за Шумен. Никола Николов и Кирил Кирилов вкараха по 20, вторият грабна и 11 борби.

С 35 точки Ангел Пейчинов донесе победата на Фаб Файв срещу Славия в мач от първи кръг от Регион Запад на ББЛ А група след 81:70. Мартин Горунов се разписа с 12 точки и 12 борби за успеха. Камен Атанасов добави 10. Мартин Димитров вкара 13 точки за „белите“. Капитанът Кристиян Георгиев остана с 10 и 8 борби.

В друг двубой от Западния регион Политехника ликува срещу Атлетик с 81:78 след по-силно първо полувреме. Успехът бе изкован във втората четвърт, когато Политехника спечели с 25:9.

Ивко Ивков с 26 точки и бе с основен принос за успешния старт на Чавдар Троян в шампионата на ББЛ А група, регион Център. Тимът от Троян победи Локомотив Горна Оряховица с 63:55. Бившият играч на Балкан, Левски добави и 9 борби към статистиката си. Капитанът Камен Пенчев реализира 22.

Впечатляващо обаче бе представянето на ветерана Пеньо Нацкин, който догодина ще навърши 50 години. Капитанът на Локомотив Горна Оряховица игра без смяна и завърши с 16 точки и 10 борби.

Всички резултати от първите мачове в А група можете да видите тук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани