9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЧетирима дебютанти сред резервите за Мача на звездите в НБА

Четирима дебютанти сред резервите за Мача на звездите в НБА

Капитаните ще съставят отборите след около седмица

НБА обяви имената на 14 баскетболисти, избрани от треньорите в лигата, които ще бъдат резерви в Мача на звездите. Демонстративното събитие ще се проведе на 7 март в “Стейт Фарм Арена” в Атланта.

Гардът на Бруклин Джеймс Хардън ще бъде част от Мача на звездите в НБА за девета поредна година. Освен това, резерви за Изтока ще бъдат Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм (Бостън), Зак Лавин (Чикаго), Джулиъс Рандъл (Ню Йорк), Бен Симънс (Филаделфия) и Никола Вучевич (Орландо).

Играчът на Финикс Крис Пол ще се включи за 11-ти път в събитието. Освен него, сред резервите за Запада са Антъни Дейвис (Лейкърс), Пол Джордж (Клипърс), Руди Гобер и Донован Мичъл (Юта), Деймиън Лилард (Портланд) и Зайън Уилямсън (Ню Орлиънс).

Дебютантите от списъка са Джейлън Браун, Зак Лавин, Джулиъс Рандъл и Зайън Уилямсън.

Отборите за Мача на звездите в НБА ще бъдат съставени от капитаните Леброн Джеймс и Кевин Дюрант в специален драфт, който ще се проведе на 4 март.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани