10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧетирима българи и чужденец сред заразените играчи в Черноморец

Четирима българи и чужденец сред заразените играчи в Черноморец

Диагностицираните с коронавирус при "акулите" ще бъдат под карантина 14 дни

Черноморец обяви имената на заразените с коронавирус баскетболисти. Това са Георги Кендеров, Томас Читадзе, Мартин Чоков, Симеон Русинов и Милош Милидрагович, както и треньорът Васил Евтимов, потвърдиха от бургаския клуб чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Ще бъдат 14 дни в карантина. Тяхното състояние е добро и получават всички необходими медицински грижи. Нито един треньор на ДЮШ не е имал досег с първия отбор! Тренировките в училищата продължават по график, при спазване на всички противоепидемиологични мерки! Ръководството работи в пълен синхрон със здравните институции и БФБ, за да защити в максимална степен всички в организацията на БК Черноморец Бургас”, заяви президентът на клуба Васил Стоянов.

📄 Team News ❗️ 🦠 Covid 19 UPDATE След проведените PCR тестове на целия отбор и щаб:🌡Томас Читадзе🌡Мартин…

Публикувахте от Баскетболен клуб Черноморец в Вторник, 13 октомври 2020 г.

Както по-рано днес стана ясно, по тази причина бе отложен и първият двубой на “акулите” в НБЛ през 2020/2021. Срещата на Черноморец срещу Балкан трябваше да се играе утре (14 октомври) от 18.30 ч. в “Арена Ботевград”, но това няма да се случи.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани