8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича дава шанс на бивш юношески национал

Черно море Тича дава шанс на бивш юношески национал

Костадин Лазаров е на проби при варненци

Черно море Тича ще започне 2022/2023 в НБЛ без Цветомир Куртев, който е контузен. На проби при варненци пък е бившият юношески национал Костадин Лазаров. Това потвърди треньорът на тима Кирил Болшаков.

Доколкото можахме, направихме всичко и сме готови за старта на първенството. Тимът е без трима от играчите си от миналия сезон. Веселин Георгиев приключи кариерата си, Мартин Стефанов премина в Берое, а Цветомир Куртев е с контузия. В момента го няма в отбора и пропуска началото на първенството„, заяви наставникът на варненци.

В момента не можем да играем един на един с останалите тимове, така както на нас ни се иска, по простата причина, че отборът е една идея надолу. Ние сме длъжни да укрепим играчите чисто физически, както отборно, така и индивидуално, за да можем да се противопоставим на останалите отбори. На нас ни трябва време, за да ги изградим като състезатели, това няма да стане бързо, ние знаем, че ни е нужно време. Аз не съм магьосник и това ниво ще го вдигаме по време на целия сезон“, бе мнението на Кирил Болшаков.

Черно море Тича ще започне новия сезон в НБЛ на 9 октомври. В неделя от 18.00 ч. в зала „Христо Борисов“ варненци ще приемат Ямбол в мач от 1 кръг.

ПрезGoogle
ИзточникБТА
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани