15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЧерноморец в очакване на ново попълнение (видео)

Черноморец в очакване на ново попълнение (видео)

Влатко Гранич ще се присъедини към "акулите"

Селекцията в Черноморец продължава. „Акулите“ очакват към тима да се присъедини 206-сантиметровото хърватско крило Влатко Гранич.

Роденият през 1994 г. баскетболист идва в Бургас от македонския Кожув. В западната ни съседка той има 12 мача, в които записва средно по 11 точки и 5 борби. Преди това има период в английския Манчестър Джайънтс.

Работата по селекцията продължава. Не можем да си позволяваме да имаме проблеми като при вчерашния мач при отсъстващи и болни играчи – едва да събираме група от 9 състезатели. Преди отборът да тръгне за Шумен, всички бяха тествани за COVID-19, каквито са разпоредбите на лигата. Всички резултати са негативни. Днес отново тествахме играчите, които вечерта имаха неразположение, отново всички резултати са негативни. Надявам се всички да оздравеят бързо, за да са на линия за важния мач с Левски на 8 януари. Разчитаме и на новото момче да се впише бързо в отбора“, коментира президентът на Черноморец Васил Стоянов.

Черноморец записа девета победа в НБЛ след 77:68 над новака Шумен. След мача треньорът на „акулите“ Васил Евтимов обяви, че двама от играчите му Ивайло Тонев и Тихомир Желев са били с температура на терена.

Благодарен съм на момчетата, че стиснаха зъби и играха в двубоя. Тестовете показват, че не са заразени с COVID-19, просто сезонът е такъв. Момчетата обаче се показаха професионалисти. Дано бързо се оправят, защото ако и те отпаднат от състава за събота, ще е много трудно за нас“, допълни Васил Стоянов.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани