5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЧерноморец взе американско крило (видео)

Черноморец взе американско крило (видео)

Антъни Дженуари е първият чужденец в лятната селекция на бургазлии

Черноморец се похвали с първото си ново попълнение в селекцията си за следващия сезон. Бургазлии са се разбрали за година с американеца Антъни Дженуари, съобщават от клуба чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Роден е на 16 юни 1993 г. в Лос Анджелис, щата Калифорния. Висок е 205 см. и играе на позиции 3 и 4. Първите си три години от гимназията играе в „Камптън“, като преминава през още два гимназиални тима преди да облече екипа на колежанския Керитос, а след това преминава в Калифорния Стейт в Сан Бернандино.

Професионалната му кариера стартира в G-Лигата към НБА през 2016 г. като част от Стоктън Кингс. Малко след това подписва в Тайланд, където се подвизава с тима на ПЕА. През 2018/2019 отива в Грузия, за да стане част от Кактус Тбилиси. Следват периоди в литовски Мазейкай, виетнамския Дананг, аржентинския Феро и мексиканския Остионерос.

За последно Антъни Дженуари е част от колумбийския Кали, където записва средно по 16.5 точки, 8.5 борби и 1 асистенция.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани