21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориЧавдар Костов: Поздравявам момчетата, понеже играхме много борбено

Чавдар Костов: Поздравявам момчетата, понеже играхме много борбено

Гледаме напред, тези мачове могат да бъдат само от полза за нас, коментира капитанът на България

В тези мачове ние се опитваме да показваме нашия бърз стил, подплатен с много стрелба от тройката, но в този двубой стрелбата от далечна дистанция не ни вървеше. Мисля, че това беше основното да загубим. Босна е много добър отбор, бяхме в една група в квалификациите за Евробаскет, където тотално ни надиграха. Успяхме да спечелим борбата под коша, което беше основната задача, поставена от треньора. Босненците разполагат с много атлетични и високи състезатели. Мисля, че положихме доста усилия. В последните 2 минути изоставахме с 6 точки и имахме отворени стрелби. Ако бяха влезли, нещата отиваха на един кош разлика„, сподели по време на пресконференцията след световната квалификация срещу Босна и Херцеговина капитанът на България Чавдар Костов.

Смятам, че играхме много добре, независимо от загубата и от това, че паднахме с 10 точки. Можеше да загубим и с 2, загубата си е загуба. Поздравявам момчетата, понеже играхме много борбено. Гледаме напред, тези мачове могат да бъдат само от полза за нас“, добави гардът, който наниза 13 точки в коша на противника.

Трябва да проверим утре какво е моето състояние, защото в началото на срещата си изкълчих глезена. Надявам се да съм добре, утре ще мина на преглед“, обясни Чавдар Костов.

България се бори храбро, но не успя срещу Босна и Херцеговина (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани