10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Имаме нужда от такива оспорвани срещи

Чавдар Костов: Имаме нужда от такива оспорвани срещи

Нека останалите се пробват да ни победят, сподели капитанът на Рилски спортист

Това вече ни е втори или трети мач, който започваме доста слабо първото полувреме. След това излизаме съвсем преобразени. Надявам се, че тези двубои ще ни помогнат в бъдеще. Имаме нужда от такива оспорвани срещи. Трябва да променим това и да бъдем  концентрирани още от началото“, сподели баскетболистът на Рилски спортист Чавдар Костов след успеха над Академик със 79:78 в мач от НБЛ.

Започнахме доста меко в защита, вкараха ни 46 точки първото полувреме, докато второто имат 31. Надявам се да променим това и да имаме по-добри мачове в бъдеще. Имаме проблеми с концентрацията. По време на двубоя с Берое имаше същия проблем с борбата в нападение. Това може би ни е първият мач, в който изпускаме толкова наказателни удари. Ако бяхме вкарали поне 20% от тях, може би щяхме да победим с по-голяма разлика„, бе мнението на гарда на самоковци, който реализира 18 точки в Пловдив плюс 6 борби.

Треньорският щаб е едно цяло. Удо го няма почти цяла седмица. Мисля, че бяхме се подготвили доста добре в мача, но в началото бяхме разконцентрирани, накрая имахме и късмет, че вкарахме някои отворени стрелби, а те изпуснаха“, каза още капитанът на вицешампионите.

Нека останалите се пробват да ни победят. Нашата серия продължава. Всеки един отбор има леки спадове в играта, така че нашият може би е в тези няколко срещи. Надявам се в следващите да покажем друго лице и да продължим с победите“, допълни Чавдар Костов.

Рилски се измъчи, но се измъкна от примката на Академик в Пловдив

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани