17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Играем като кадети, един тупа, четирима гледат

Чавдар Костов: Играем като кадети, един тупа, четирима гледат

По този начин няма как да вземем серията, категоричен е гардът на Левски

Aтмосферата в тази зала е много приятна за игра, защото всеки е свикнал да играе пред публика. Удоволствие е да се играе пред феновете. Просто накрая загубихме всякаква организация в нападение, взеха ни 3-4 борби в нападение поред, вкараха лесни кошове„, каза гардът на Левски Чавдар Костов след загубата от Балкан със 74:80 след продължение в мач №1 от полуфиналите в НБЛ.

„Ние като гледам пак, има хора, които нямат и фаул даже. В плейофен мач не може да се печели по този начин. 13 секунди преди края на частта имахме 1 фаул, не знам дали имахме и 1 нарушение. По този начин няма как да вземем серията. Ако не излезем да се преборим, най-вероятно ще бъде 0-3. Искам да играем баскетбол. Ние играем като някакви кадети. Един тупа, четирима гледат. Един хвърля, двама тичат в аут, един тича до магазина“, добави баскетболистът на столичани, който се отчете с 19 точки и 5 борби в срещата.

Амад Рори с трипъл-дабъл, Балкан повали Левски за 1-0 на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани