22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: За началото на сезона ще бъдем в пълен състав

Чавдар Костов: За началото на сезона ще бъдем в пълен състав

Тези 5-6 месеца със сигурност са се отразили на игровия ритъм на отборите, добави гардът на Левски Лукойл

Чавдар Костов и съотборниците му от Левски Лукойл спечелиха в Плевен с 85:82 срещу Спартак в контрола, само седмица преди старта на новия сезон в НБЛ. Гардът говори за впечатленията си от проверката, за подготовката на столичани и за очакванията си за старта на шампионата.

Получи се интересен мач. И двата отбора не са още на 100% и може би затова се получи толкова интересен за публиката двубой. Все още сме в процес, в който имаме нужда от време, за да бъдем по-подготвени тактически и физически, за да тренираме на терена”, заяви пред BBALL.BG Чавдар Костов.

Засега всичко в подготовката върви добре. Всички момчета се стараят. Имаме контузени състезатели, но това във времето ще отшуми. Не е нещо сериозно. За началото на сезона ще бъдем в пълен състав. Новите момчета малко по малко свикват с отбора. Единият от играчите все още не е в оптимална форма, но вярваме, че до десетина дни ще бъде напълно готов”, каза още баскетболистът на Левски Лукойл.

Като цяло си личи на доста от отборите в първенството им трябва игрова практика. Тези 5-6 месеца със сигурност са се отразили на игровия ритъм. Вярвам, че с течение на времето и на мачовете всеки отбор ще покаже максимума. Хубаво е, че вече има фенове в залите. Ние правим всичко това заради тях. На старта ще играем с Рилски спортист. Ще бъде трудно. В Самоков се получават доста интересни мачове. Надявам се по-добрият отбор да победи”, завърши Чавдар Костов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани