21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов е новият капитан на Рилски спортист

Чавдар Костов е новият капитан на Рилски спортист

Гардът ще изведе новите си съотборници днес от 20.00 ч. в дуел срещу литовския Уулвс

Рилски спортист ще излезе днес в първия си мач от квалификацията във ФИБА Къп с нов капитан. Лентата при самоковци ще носи Чавдар Костов. Това потвърди пред BBALL.BG треньорът на тима Людмил Хаджисотиров.

Чавдар Костов е едно от новите попълнения на самоковци, привлечени през лятото. Неговите качества бяха оценени и от анализаторите от ФИБА, които го поставиха сред 10-те баскетболисти, които трябва да следите по време на квалификациите във ФИБА Къп.

Капитанските фукции не са чужди на бившия баскетболист на Левски. От 2017 г. до тази година той изпълняваше тази роля и в мъжкия ни национален отбор. С него участва и на европейското първенство в Грузия, а след края му сложи край на кариерата си в представителния ни тим.

Днес от 20.00 ч. Чавдар Костов ще изведе Рилски спортист в дуел срещу литовския Уулвс, чийто треньор е бившият наставник на Химки в Евролигата Римас Куртинайтис. Двубоят ще бъде от полуфиналите в квалификацията във ФИБА Къп. В другия мач от тази фаза от 17.00 ч. в „Арена Самоков“ Катая ще излезе срещу Апоел Хайфа.

Срещата между Рилски и Уулвс можете да гледате тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани