11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва смълча Витория (видео)

ЦСКА Москва смълча Витория (видео)

Отборът на Димитрис Итудис грабна успеха в здрава битка срещу Баскония

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва и Баскония хвърлиха всичко, за да стигнат до победата в дуела помежду си, но победителят бе само един. Селекцията на Димитрис Итудис надви своя съперник с 80:74 като гост в мач от 11 кръг в турнира на богатите. Руснаците са с баланс от 6-5 и са девети в класирането, докато испанците са 14-ти с 4 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Йоханес Войтман и Уил Клайбърн завършиха с по 16 точки за ЦСКА Москва. Торнике Шенгелия добави 15. Габриел Люндберг се отчете с 11 точки.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Баскония с 18 точки. Стивън Ено оформи дабъл-дабъл – 14 и 10 борби. Джейсън Грейнджър остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Макар че изоставаха с 13 точки в началото на последния период, домакините не се отказаха и намалиха до 70:74 чрез Уейд Болдуин, Джейсън Грейнджър и Симоне Фонтекио 20 секунди преди сирената. Четири успешни наказателни удара на Мариус Григонис подпечатаха успеха на московчани. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 ноември руският гранд ще приеме Байерн Мюнхен, а Баскония ще домакинства на Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани