8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва се измъчи, но би насред Берлин (видео)

ЦСКА Москва се измъчи, но би насред Берлин (видео)

10-ти успех за руския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва отново излезе на печелившия път в Евролигата. Руският гранд издържа срещу АЛБА Берлин след 93:90 като гост в мач от 16 кръг в турнира на богатите. Отборът на Димитрис Итудис е седми с баланс от 10-6, докато германците са 15-ти с 5 победи и 11 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Йоханес Войтман се отчете с 16 точки, 5 борби и 5 асистенции за ЦСКА Москва. Уил Клайбърн добави 15 и 6 борби. Алексей Швед реализира 14 точки плюс 5 борби.

Маодо Ло бе най-резултатен за АЛБА Берлин с 26 точки, от които 6 тройки. Маркус Ериксон финишира с 18 и 5 борби. Оскар Да Силва остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: 5 минути преди края резултатът бе равен за 82:82. ЦСКА Москва направи серия от 9-2 за 91:84, но и това не отказа домакините. АЛБА Берлин намали до 90:91 чрез Маодо Ло, но Алексей Швед бе точен на два пъти от фаул линията за 93:90. Оскар Да Силва и Маркус Ериксон не успяха да вкарат на два пъти зад дъгата в последните шест секунди и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 декември ЦСКА Москва ще гостува на Реал Мадрид, а АЛБА Берлин ще домакинства на Монако ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ АЛБА БЕРЛИН – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани