13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва разби ПАО насред Атина (видео)

ЦСКА Москва разби ПАО насред Атина (видео)

17 тройки свършиха работа на отбора на Димитрис Итудис

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва се върна към победите в Евролигата. Отборът на Димитрис Итудис наложи волята си над Панатинайкос с 98:74 като гост в мач от 20 кръг в турнира на богатите. Руският гранд е с баланс от 11-7 и се намира на седмо място в класирането, докато съставът от южната ни съседка е с 4 успеха и 14 поражения и е 17-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Мариус Григонис вкара 19 точки за ЦСКА Москва. Даниел Хакет добави 17, 5 борби и 6 асистенции. Торнике Шенгелия се отчете с 16 точки.

Янис Папапетру бе най-добър за Панатинайкос с 16 точки. Кендрик Пери отбеляза 15. Дарил Мейкън остана с 11 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите си осигуриха комфортен аванс още преди почивката. През втория период ЦСКА Москва дръпна сериозно след серия от 23-0, воден от Мариус Григонис, Даниел Хакет и Торнике Шенгелия, за да излезе напред с 60:33 след едно полувреме. В първите 20 минути руснаците бяха точни в 11 от 18-те си опита от далечна дистанция, като финишираха с общо 17 тройки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 януари ЦСКА Москва ще играе срещу АСВЕЛ, докато Панатинайкос ще излезе срещу Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани