10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва превзе Атина (видео)

ЦСКА Москва превзе Атина (видео)

Успех №20 за руския гранд в едно от най-старите съперничества в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва спечели за втори пореден път при визитите си в Атина за двубой от Евролигата. Селекцията на Димитрис Итудис подчини Панатинайкос с 89:83 в дербито на титаните в 7 кръг на най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн поведе колоната на реализаторите с 15 точки и 7 борби за ЦСКА Москва, който заема седмо място в класирането с баланс от 4-3. Дарън Хилиард го последва с 14. Даниел Хакет се разписа с 13 точки.

Неманя Недович остави срещу името си 19 точки за ПАО, който е 13-ти с 2 победи и 3 загуби. Янис Папапетру остана с 13 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава стояха равностойно на паркета през по-голямата част от двубоя, но ЦСКА Москва използва преимуществото си през втората част след 27:18, за да нанесе своя удар.

ИСТОРИЯТА ГОВОРИ: Панатинайкос – ЦСКА Москва е едно от традиционните съперничества в Евролигата през този век. Предимството е в полза на руския гранд – 20 срещу 16 победи за “детелините”.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември руският гранд ще приеме шампиона на Испания Баскония, докато за Панатинайкос предстои сблъсък с Анадолу Ефес ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани