8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва повали Байерн Мюнхен (видео)

ЦСКА Москва повали Байерн Мюнхен (видео)

Селекцията на Димитрис Атудис спечели за пети пореден път в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва триумфира за пети пореден път в Евролигата. Това стана факт, след като селекцията на Димитрис Итудис подчини Байерн Мюнхен с 89:81 като гост в мач от 10 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс нямаше спиране за ЦСКА Москва и навъртя 25 точки. Никола Милутинов изигра най-добрия си двубой през този сезон и оформи дабъл-дабъл – 18 и 12 борби. Дариън Хилиард се разписа с 14 точки.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 19 точки и 6 асистенции. Джейлън Рейнълдс остана с 18 и 8 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Майк Джеймс даде импулса на ЦСКА Москва през второто полувреме, в което той вкара 18 точки, а гостите направиха пълен обрат за 64:60 и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Наставникът на Байерн Андреа Тринкиери изрази недоволството си от съдийството в срещата, като отбеляза 32-те нарушения, отсъдени на играчи от неговия отбор. От тях ЦСКА Москва превърна в точки 33 от общо 41 заставания на линията за изпълнение на наказателни удари.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 ноември ЦСКА Москва ще приеме Реал Мадрид, а ден по-късно Байерн Мюнхен ще се изправи Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани