12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва плаши Кевин Пангос със съд

ЦСКА Москва плаши Кевин Пангос със съд

От руския клуб твърдят, че канадецът със словенски паспорт не е изпълнил договора си

ЦСКА Москва обмисля възможността да даде на съд Кевин Пангос, който наскоро премина в Армани Милано. Според информацията от официалния сайт на руския клуб, канадецът със словенски паспорт е подписал 3-годишен договор през февруари, но така и не се e явил в руската столица.

Прeди пет месеца Кевин Пангос избра да се завърне в Европа, след като не успя да се наложи в Кливланд, където бе заместник на Рики Рубио. Tогава 185-сантиметровият баскетболист се разбра с ЦСКА Москва, но след избухването на войната в Украйна така и не стигна до Русия.

Армани Милано се похвали с нов играч (видео)

Наскоро бе обявено, че Кевин Пангос е постигнал споразумение с Армани Милано за следващите два сезона. Това обаче изглежда не се хареса изобщо на ръководството на ЦСКА Москва, откъдето обмислят какви действия да предприемат.

За последно на Стария континент Кевин Пангос носи екипа на Зенит, с който през 2020/2021 участва в плейофите на Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани