9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва напомни за себе си (видео)

ЦСКА Москва напомни за себе си (видео)

Селекцията на Димитрис Итудис срази Валенсия у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва прекъсна серията си от две поредни загуби, след като подчини Валенсия с 84:75 у дома в мач от 6 кръг в Евролигата. Това бе трети успех за селекцията на Димитрис Итудис, която се изкачи на седмо място във временното класиране.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс завърши с 17 точки и 5 асистенции за ЦСКА Москва. Уил Клайбърн добави 15 и 5 борби. Дарън Хилиард се отчете с 12 точки.

Никола Калинич бе най-резултатен за Валенсия с 15 точки. Луи Лабери остана с 10.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Майк Джеймс и компания показаха по-точен мерник в стрелбата от тройката – 12/32 (37%) срещу 8/30 (26%) за испанците. Освен това, ЦСКА Москва допусна и почти двойно по-малко технически грешки – 7 срещу 13 за Валенсия.

И ОЩЕ: За ЦСКА Москва в игра не се появи Жоел Боломбой, който е контузен, но на паркета се завърна Янис Стрелникс. “Оранжевите” пък пристигнаха на руска земя без Хуан Састре и Фернандо Сан Еметерио.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 ноември ЦСКА Москва трябва да играе срещу Панатинайкос, а Валенсия ще се изправи срещу Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани