11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва запазва Майк Джеймс

ЦСКА Москва запазва Майк Джеймс

Руският гранд остава без Никола Милутинов до края на сезона

Президентът на ЦСКА Москва Андрей Ватутин потвърди, че Майк Джеймс ще остане част от отбора и в бъдеще. Преди няколко дни гардът бе отстранен от тима, заради конфликт, в който е взел дейно участие при визитата на руския гранд в Истанбул преди 10 дни.

Самият Майк Джеймс говори пред официалния сайт на ЦСКА Москва, като обясни, че смъртта на дядо му е била тежък удар за него. Американецът призна, че не е избрал най-добрия начин да се справи с мъката и се надява нещата в отбора да бъдат изгладени.

Макар че ситуацията с Джеймс вече е изяснена, в лагера на ЦСКА Москва се появи нов проблем. От клуба разкриха, че Никола Милутинов е получил травма в дясната раменна става и ще се наложи да бъде опериран. Сърбинът се е контузил по време на двубоя от Евролигата срещу Байерн Мюнхен, загубен от селекцията от Димитрис Итудис с 66:69.

Според медиите на Стария континент, ЦСКА Москва ще търси заместник на Милутинов, а сред опциите е бившият играч на Фенербахче и шампион в турнира на богатите от 2017 г. Екпе Юдо.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани