18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва живна в Евролигата (видео)

ЦСКА Москва живна в Евролигата (видео)

Руският гранд спечели дуела с Макаби Тел Авив

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След три поредни загуби в Евролигата ЦСКА Москва отново влезе в ролята на победител. Пред своята публика селекцията на Димитрис Итудис надви Макаби Тел Авив със 74:73 в дуела на вечните съперници в турнира на богатите. Руснаците вече имат баланс от 5-4, като заемат осмо място в класирането, докато израелският гранд е пети с 6 успеха и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Люндберг отбеляза 14 точки за ЦСКА Москва. Жоел Боломбой добави 12 и 6 борби. Мариус Григонис приключи с 10 точки.

Дерик Уилямс бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 20 точки. Анте Зизич остана с 16 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Нито един от двата състава не поведе с повече от 5 точки в този напрегнат двубой. Гостите поддържаха крехък аванс през по-голямата част от второто полувреме, но ЦСКА Москва излезе напред с 64:61 в началото на последната четвърт. 1.20 мин. преди края домакините имаха преднина от 4 точки, но Макаби не се отказа и намали до 73:74. Дерик Уилямс не успя да порази коша в последната секунда и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември ЦСКА Москва ще гостува на Барселона, а Макаби Тел Авив ще приеме Монако.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани