21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЦентър тласна Милуоки към финала в НБА (видео)

Център тласна Милуоки към финала в НБА (видео)

Брук Лопес изведе Бъкс до 3-2 във финалите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макар и без лидера си Янис Адетокунбо, който е контузен, Милуоки направи важна крачка към финалите в НБА през този сезон. Бъкс се наложиха над Атланта със 123:112 у дома за 3-2 и са на победа от първата си поява в битката за титлата от близо половин век.

НАЙ-ДОБРИ: Брук Лопес наниза рекордните за себе си в плейофите на НБА 33 точки за Милуоки, допълнени от 7 борби и 4 чадъра. Крис Мидълтън добави 26, 13 борби и 8 асистенции. Жрю Холидей остави срещу името си 25 точки, 6 борби и 13 асистенции. Боби Портис се разписа с 22 и 8 борби.

За Атланта не игра Трей Йънг, който е с травма. В негово отсъствие Богдан Богданович бе най-добър с 28 точки и 5 борби. Джон Колинс приключи с 19 и 8 борби. Лу Уилямс остана със 17 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бъкс стартираха ударно и още през първата част поведоха с 30:10, като до финалната сирена не изпуснаха лидерството. Домакините финишираха срещата с общо 66 точки в подкошието срещу 36 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Милуоки и Атланта ще бъде на 4 юли. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани