11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЦветомир Чернокожев: Съперникът се възползва от дадения му шанс

Цветомир Чернокожев: Съперникът се възползва от дадения му шанс

Спартак не е отбор, който може да бъде подценяван, сподели баскетболистът на Левски

Двата отбора искаха супер много тази победа. Съвсем нормално беше да се получи тежък мач и за двата тима. Накрая направихме глупави грешки в нападение и защита, което позволи на домакините да се поздравят с победата. Спартак не е отбор, който може да бъде подценяван, особено докато не свърши самият мач. Много добре знаем с какви играчи разполага този тим. Това са баскетболисти, които могат да те порежат по всяко време. Те се възползваха от дадения им шанс след нашите глупави решения в края„, сподели баскетболистът на Левски Цветомир Чернокожев след загубата от Спартак с 82:84.

Да, имах контузия на пръста, но вече няма проблем. Травмата беше лека, но неприятна, защото нямаше как да играя. Не можех да правя нищо друго с тази ръка. До този момент сме изиграли само два мача в Балканската лига срещу Балкан. На нас участието в този турнир по никакъв начин не ни е повлияло. Смятам, че когато започнем да играем по-често в Балканската лига и в НБЛ, тогава ще видим как ще ни се отрази. В понеделник заминаваме за Северна Македония. Мисля, че този ритъм не трябва да е в наш минус, защото навсякъде в Европа се играят по два мача на седмица. Абсолютно във всеки мач очаквам да играем здраво и отборът винаги да побеждава“, добави 206-сантиметровият баскетболист, който се отчете с 14 точки и 7 борби в последния мач на шампионите.

Спартак показа характер и обърна Левски в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани