10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЦветомира Шаренкапова отново ще играе у нас

Цветомира Шаренкапова отново ще играе у нас

Крилото ще носи екипа на Славия

Славия си осигури услугите на една от най-опитните български баскетболистки. В състава на Силвия Пеева ще бъде и Цветомира Шаренкапова, която се завръща в родния шампионат.

184-сантиметровото крило отново ще играе в женската А група след година отсъствие, заради майчинство. Цветомира Шаренкапова вече се сдоби с картотека в официалния сайт на федерацията и ще може да дебютира за “белите” още тази събота (17 октомври) от 18.00 ч. срещу Черно море Одесос в зала “Триадица”.

За последно 29-годишната състезателка носи екипа на Монтана 2003, за който играе от 2016 до 2019 г. Със селекцията на Стефан Михайлов има 2 шампионски титли и 2 купи на България.

В кариерата си досега Цветомира Шаренкапова преминава още през българските Рилски спортист, НСА и Дунав 8806, с който завоюва златото в женския шампионат 4 пъти и 3 пъти вдига Купата на страната. Освен това, има и период в испанския Ирун и мачове за националния отбор на България.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани