8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЦветомира Наумова - MVP на Купата на България за жени

Цветомира Наумова – MVP на Купата на България за жени

Троен повод за празник за крилото на Берое

Троен повод за празник има днес баскетболистката на Берое Цветомира Наумова. Навръх рождения си ден крилото получи приза за MVP в турнира за Купата на България за жени, който се проведе в Стара Загора.

184-сантиметровата състезателка отбеляза 22 точки за успеха на Берое над Рилски спортист с 87:72 във финала на турнира. Освен това, тя остави на сметката си още 6 борби и 2 асистенции за 27 минути на паркета като титуляр в тази среща.

Преди ден, в полуфинала срещу Локомотив Цветомира Наумова се разписа с 12 точки, 2 борби, 3 асистенции, 5 откраднати топки и чадър за 17 минути.

Сред наградените в надпреварата днес бяха още Деница Манолова като Реализатор №1, Вероника Джикова, която взе приза за Най-добър борец и този, носещ името на бившата националка Красимира Гюрова, за борбен дух, както и Виолина Кочева – за най-добър подавач, и Радостина Христова – за най-много откраднати топки.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани