10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАХюстън сбъдна желанието на Ръсел Уестбрук (видео)

Хюстън сбъдна желанието на Ръсел Уестбрук (видео)

Гардът ще продължи във Вашингтон, а Рокетс ще получат Джон Уол

Ръсел Уестбрук няма да играе повече за Хюстън в НБА. Според медиите отвъд океана, “ракетите” са се договорили с Вашингтон за трейд, който ще прати гарда в редиците на Уизърдс.

Според информацията, Рокетс ще получат Джон Уол, който наскоро сподели, че не е доволен от изказване на един от шефовете на Вашингтон, от което става ясно, че тимът ще бъде граден около Брадли Бийл. В последните седмици отвъд океана имаше слухове, че и ударното дуо на Хюстън Джеймс Хардън – Ръсел Уестбрук не се разбира.

32-годишният Уестбрук се присъедини към клуба от Тексас през юли 2019 г., след като бе трейднат от Оклахома, където прекара 11 години. През 2019/2020 бившият възпитаник на университета в Лос Анджелис записва средно по 27.2 точки, 7.9 борби и 7 асистенции в общо 57 мача на Рокетс. MVP в НБА през 2017 г.

След 10 години във Вашингтон, Джон Уол ще се заеме с второто предизвикателство в кариерата си. През последните два сезона той бе извън игра, заради контузии в коляното и ахилеса. На сметката си има 5 участия в Мача на звездите отвъд океана. Шампион в конкурса по забивки през 2014 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани