8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Не започнахме с нужната агресия още в началото

Христо Захариев: Не започнахме с нужната агресия още в началото

Трябва да си извадим поуките от тези загуби, допълни крилото на Балкан

„Не започнахме с нужната агресия още в началото. Позволихме им да се разиграят в тяхната зала. Имаха и някои кошове, вкарани с късмет. Проблемът основно беше при нас, нямахме нужната енергия в защита. Играхме бавно. Очаквах го донякъде, но се надявах все пак да успеем да вземем този мач. За съжаление не успяхме и сега ще се борим за победата в другия двубой“, сподели баскетболистът на Балкан Христо Захариев след загубата от ЦСКА със 72:78 в дербито в 3 кръг в НБЛ.

ЦСКА постави на колене шампиона Балкан

Не знам защо се получава така. Ние винаги играем за победа. Първите две срещи в НБЛ бяхме гости, на Рилски и на ЦСКА, така че от тези загуби не можем да правим някаква трагедия, просто трябва да си извадим поуките и да започваме здраво от началото“, добави крилото, който вкара 19 точки за ботевградчани в двубоя.

Чувствам се добре. Работя здраво. Има още много какво да подобрявам. Чувствам се добре в отбора. Искам да благодаря на нашите фенове, че ни подкрепят навсякъде. Надявам се да започнем и в НБЛ да ги радваме, както във ФИБА Къп„, каза още националът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани