13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев напуска Левски

Христо Захариев напуска Левски

Крилото обяви новината в социалните мрежи

Христо Захариев няма да бъде част от Левски през новия сезон. Това обяви самият той, използвайки социалната мрежа Фейсбук.

„Постиженията ни заедно – два пъти спечелване на Суперкупата на България, три пъти носители на “Купата на България”, спечелване на Балканската лига (златен требъл 2014г.), два пъти шампиони на България, MVP на Купата (2020) – БЛАГОДАРЯ за всичко на БК ”ЛЕВСКИ”, ръководството, треньорите, медицинския щаб, съотборниците и най-вече на ВАС – ФЕНОВЕТЕ! Пътищата ни се разделят сега, но със сигурност не завинаги. ЛЕВСКИ ВЕКОВЕН!„, написа 31-годишният баскетболист.

Христо Захариев бе част от състава на „сините“ в последните четири години. За него това бе втори период при столичани след този от 2013 до 2015 г.

Крилото пропусна голяма част от миналия сезон, заради контузия, но в края му успя да се завърне, като достигна до бронз в родния елит с Левски. През 2021/2022 Христо Захариев записва средно по 7.8 точки, 3.7 борби и 2.4 асистенции в общо 12 мача по родните терени.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани