10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Възползвахме се от техните грешки и натрупахме разлика в началото

Христо Захариев: Възползвахме се от техните грешки и натрупахме разлика в началото

В плейофите ще бъдем по-добри, вярва крилото на Левски Лукойл

Победа със 116 точки със сигурност не сме очаквали, защото в Плевен винаги се играе трудно и те играят по съвсем различен начин вкъщи. Подходихме много сериозно още със старта на двубоя. Успяхме още в началото да натрупаме разлика и през цялото време да контролираме темпото. Възползвахме се от техните грешки и опитахме да изпълним задачата си – да правим колкото се може по-малко. Те все пак имаха доста тройки с добър процент през първото полувреме. Играхме добре, но това е техният стил и успяхме да ги лимитираме“, сподели един от реализаторите за Левски Лукойл в Плевен Христо Захариев, който се отчете с 16 точки.

Започваме да играем все по-добре и това се вижда. Тепърва започва най-важната част от сезона и се надявам да сме всички здрави, защото през целия сезон имаме проблеми. Най-важното е да сме здрави всички и да сме в най-добрата си форма. Уверен съм, че в плейофите ще бъдем по-добри„, добави крилото, който остана в игра срещу Спартак 22 минути.

Левски Лукойл наказа 20-те грешки на Спартак (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани