13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАХосе Алварадо стана MVP в Мача на изгряващите звезди в НБА (видео)

Хосе Алварадо стана MVP в Мача на изгряващите звезди в НБА (видео)

Баскетболистът на Ню Орлиънс с ключов принос за успеха на Отбор Пау във финалния двубой

Баскетболистът на Ню Орлиънс Хосе Алварадо реализира ключова тройка от десния ъгъл, за да донесе победата на Отбор Пау с 25:20 над Отбор Жоаким във финалния двубой на изгряващите звезди в НБА. Срещите, които тази година бяха под формата на турнир, се проведоха в Солт Лейк Сити и са част от уикенда за Мача на звездите.

Изстрелът на Алварадо беше третата тройка, която доведе срещата до целеви резултат, тъй като същото се случи и в полуфиналните срещи, които се проведоха преди това. В крайна сметка той си тръгна и с наградата за MVP, след като отбеляза 5 точки във финала. Бившият възпитаник на Джорджия Тех имаше и 13 точки при победата на Отбор Пау на полуфиналите срещу Тийм Дерон с 40:25.

Куентин Граймс остави трайна следа във финала, реализирайки 14 точки за Отбор Жоаким, който дори излезе напред с 18:16, но балансът от другата страна помогна. За това се погрижиха както Алварадо, така и Паоло Банкеро (4 точки), Бенедикт Матурин (7 точки) и Скоти Барнс (6 точки).

На полуфиналите Граймс бе с ключов принос за успеха на Отбор Жоаким над Тийм Джейсън с 40:32, след като реализира 13 точки, включително и важна тройка, с която подпечата триумфа му.

Отборите за мачовете в тази надпревара бяха избрани чрез драфт, проведен от треньорите им – Пау Гасол, Джоаким Ноа, Дерон Уилямс и Джейсън Тери.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани