21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориХоландци ядосаха Росен Барчовски

Холандци ядосаха Росен Барчовски

Сутринта не започна по план за представителния ни тим

Новата седмица не стартира по план за мъжкия национален отбор, който рано тази сутрин потегли за Рига. Представителният ни тим се сблъска със сериозни затруднения около пътуването си, тъй като холандските власти изискват задължително негативен бърз антигенен тест, направен четири часа по-рано.

Селекционерът на България Росен Барчовски не сдържа недоволството си и разкри подробности около ситуацията в социалните мрежи. Оказва се, че националите сa преминали PCR тестване преди ден и всички резултати са отрицателни. Ето и какво написа още той:

Безподобни, нагли крадци! С националния ни мъжки тим по баскетбол заминаваме за европейски квалификации в Рига. Полетът ни е през Амстердам, транзит, с престой от 1 час. Холандците искат задължително негативен бърз антигенен тест, направен не повече от 4 часа, т.е. на летище София, защото полетът е в 7.00 ч. сутринта, няма къде другаде да се извърши. Правиме го срещу 75 лв. на човек?!? При положение, че в аптеките е 25 лв., а в лабораториите 30 лв. – 1400 лв. за цялата група. При положение, че предишният ден правихме PCR тест и всички резултати са отрицателни. Имаме естествено документи. Не върви. На всичкото отгоре ни искат 4 часа преди полета, все едно летим за луната. И този тормоз и грабеж е вече почти година. Не само у нас, навсякъде е това. Само в нашия самолет са 150 пътника. В един полет, правете сметка. Как да наречеш това…

Националите ще останат в Латвия поне седмица, тъй като ще бъдат в “балон” в Рига, където ще се играят последните мачове от група H на европейските квалификации. На 20 февруари от 19.30 ч. нашите ще се изправят срещу домакина, а на 22-ри от 16.30 ч. ще играят срещу Босна и Херцеговина.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани