11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЛайфстайлХиляди фенове в Ел Ей отпразнуваха титлата на Лейкърс (видео)

Хиляди фенове в Ел Ей отпразнуваха титлата на Лейкърс (видео)

Джийни Бъс стана първата жена-собственик на клуб от НБА, спечелил златото

Първата шампионска титла на Лос Анджелис Лейкърс в НБА от десетилетие отключи радостта на феновете от Ел Ей. Хиляди излязоха по улиците в града и пред “Стейпълс сентър”, за да отпразнуват злато №17 в лигата, с което клубът се изравни с Бостън на върха във вечната ранглиста.

“Езерняците” посветиха своя триумф на легендата Коби Брайънт, който си отиде от този свят през януари след катастрофа с хеликоптер заедно с 13-годишнaтa си дъщеря Джиана и още седем души. Името на Черната мамба се споменаваше и сред привържениците в Лос Анджелис.

Моментът е специален и за Джийни Бъс, която стана първата жена-собственик на клуб от НБА, спечелил златото в най-силното първенство в света. В цветовете на Лейкърс минути след края на мач №6 от серията срещу Маями грейна и комплексът “Дисни Уърлд” в Орландо.

Лейкърс завоюваха титлата в НБА, след като се справиха с Маями със 106:93 и 4-2 победи във финалната серия. Като достоен противник от лагера на Хийт поздравиха съперника, а след края на последния двубой MVP на финалите Леброн Джеймс сподели eмоционален момент с бившия си съотборник при „горещите“ Юдонис Хаслем.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани