11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАФиникс си върна на Лейкърс за 2-2 (видео)

Финикс си върна на Лейкърс за 2-2 (видео)

Aнтъни Дейвис не завърши срещата, заради травма

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс заличи пасива си в серията с Лос Анджелис Лейкърс, след като ги победи със 100:92 като гост. Така резултатът в серията от първия кръг в плейофите на НБА вече е равен – 2-2.

НАЙ-ДОБРИ: Макар че е измъчван от контузия в рамото, Крис Пол завърши с 18 точки и 9 асистенции. Девин Букър и Джей Краудър добавиха по 17 и 7 борби. Камерън Пейн се отчете с 13 точки.

Антъни Дейвис не игра през второто полувреме за Лейкърс, заради травма в слабините. В негово отсъствие Леброн Джеймс остави срещу името си 25 точки, 12 борби и 6 асистенции. Марк Гасол се включи от пейката с 12 и 8 борби. Кайл Кузма остана с 11 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Сънс имаха аванс от 18 точки 9 мин. преди края, но Лейкърс направиха серия от 19-8 и намалиха до 88:95 2.40 мин. преди сирената. Пропуск на Денис Шрьодер и тройка на Джей Краудър се оказаха достатъчни на „слънцата“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Лейкърс и Финикс ще бъде на 2 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани