12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАФиникс попари Ню Йорк с тройка в края (видео)

Финикс попари Ню Йорк с тройка в края (видео)

"Слънцата" достигнаха до 51-ви успех в НБА без двама титуляри

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс триумфира за 51-ви път в НБА през този сезон, макар и без Девин Букър и Крис Пол. „Слънцата“ надвиха Ню Йорк със 115:114 у дома, което им донесе втори пореден успех в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Камерън Джонсън се превърна в жокера на Сънс след силно включване от пейката. Крилото наниза рекордните в кариерата си 38 точки, като бе 9/12 от тройката.

От неговите колеги Майкъл Бриджис вкара 20 плюс 6 борби. Камерън Пейн приключи със 17 и 16 асистенции.

Джулиъс Рандъл бе над всички за Ню Йорк с 25 точки и 7 борби. Ар Джей Барет се отчете с 20, 5 борби и 5 асистенции. Мичъл Робинсън остана със 17 точки и 15 борби.

И ОЩЕ: Баскетболистът на Никс Джулиъс Рандъл бе изгонен 2 минути преди края на третия период, след като изблъска Камерън Джонсън. Крилото на Ню Йорк не одобри действията на съперника си при борбата за позиция под коша секунди по-рано.

КЛЮЧЪТ: Дори и без Рандъл, Никс останаха в играта до самия край, след като Мичъл Робинсън и Алек Бъркс бяха точни за 114:112. Сънс обаче стигнаха до пълен обрат, след като Камерън Джонсън не трепна зад дъгата 1.2 секунди преди края и това бе всичко. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани