18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияФинансова помощ за Черно море Тича

Финансова помощ за Черно море Тича

Това ще се случи след Нова година

Черно море Тича ще получи финансова помощ от Община Варна. Това ще се случи след Нова година. Новината обяви президентът на клуба от морската ни столица д-р Георги Ганчев след среща с кмета на града Иван Портних и бившия спортен министър Красен Кралев.

Кметът на Варна е обещал подкрепа, което само по себе си ще бъде напълно достатъчно клубът да се чувства спокойно и да го има, за да може да участва в първенството. Това съобщават още от официалния сайт на варненския клуб.

Георги Ганчев е изключително доволен от начина по който се работи в момента.

Има настроение в момчетата. Вижда се огромното желание за тренировки и изява в мачовете. Наставникът ни Дани Клечков е млад специалист, но се справя блестящо. Има желание за работа и го прави по най-добрия начин. Вярвам в него и във всички момчета от отбора. Доволен съм от начина, по който се случват нещата на този етап“, заяви президентът на Черно море Тича, който благодари на всички, подали ръка на „моряците“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани