5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияФиналите в НБЛ с публика

Финалите в НБЛ с публика

Новата заповед влиза в сила от утре (19 май)

Публиката ще може да се завърне на състезанията на закрито от сряда (19 май). Това става ясно от нова заповед на Министерство на здравеопазването, която можете да намерите тук 

Промяната идва след шест месеца, в които феновете не бяха допускани на спортни състезания на закрито, заради противоепидемични мерки и борбата с COVID-19. Влизането в спортни зали ще се извършва при заемане на не повече от 50% от местата за публика, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м. и носене на защитни маски за лице.

Това означава, че финалната серия в НБЛ ще се проведе с публика. За златото ще се борят Рилски спортист и Левски Лукойл в серия до четири победи от седем двубоя. Първата среща ще бъде на 19 май от 19.00 ч. в Самоков

Фенове ще може да има и на втория мач от серията за бронза в Пловдив на 20 май, както и при евентуален трети такъв в Ботевград. Днешният мач между Балкан и Академик обаче ще се играе пред празни трибуни.

ПрезGoogle
ИзточникGol.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани